Papegaai en parkieten problemen oplossen en voorkomen

Papegaai en parkieten problemen zijn vaak de reden van mensen om hun vogel de deur uit te doen, daar ze een papegaai of parkiet hebben die niet meer past binnen het huishouden. Er zijn namelijk problemen die vaker voorkomen bij papegaaien en parkieten, bijten is één van deze problemen. Ook komt het weleens voor dat de vogels erg schreeuwen of juist agressief zijn tegen andere vogels.

papegaaien en parkieten problemen oplossen

Dat deze problemen een ramp kunnen zijn voor jou vogel staat vast, echter wat ook vast staat is dat al deze problemen opgelost kunnen worden. Sommige mensen kiezen er voor om naar een vaak dure cursus te gaan, om zo met meerdere andere mensen in een groep te werken met de vogels. Dit soort cursussen moet je net liggen, daar je niet alleen de hele tijd bezig bent met jouw vogel, maar ook tijd ‘kwijt’ bent aan de behandeling van een andere vogel.

Het alternatief is een papegaaien en parkieten cursus die je gewoon thuis kunt doen. Met deze cursus kun je vele nare eigenschappen van jouw vogel afleren. Niet alleen kun je nare gewoontes afleren, maar je kunt ook leuke dingen leren aan jouw vogel. Deze ’trucjes’ kun je vaak al in minder dan een week leren aan jouw vogel, je kunt dan denken aan opstappen en afstappen, een pootje geven, een kusje geven of zelfs leren fietsen of skateborden.

De bovenstaande dingen zijn voornamelijk leuke dingen die je kunt leren met deze thuis cursus, maar er zijn ook zeker dingen bij die erg handig zijn, zoals bijvoorbeeld: commando’s geven, bijten afleren, schreeuwen afleren en voorkomen of poepen in de kooi in plaats van er buiten.

Als jij benieuwd bent geworden naar deze cursus klik dan hier om te kijken waar deze cursus nog meer over gaat.

Scroll naar boven