[et_pb_section transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” admin_label=”section” disabled=”off”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” admin_label=”row” disabled=”off”][et_pb_column type=”4_4″ disabled=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” admin_label=”Tekst” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

Is een cursus omgaan met je vogel nu echt zo belangrijk? Volgens ons is het zelfs van levensbelang! Maar al te vaak wordt er gedacht we nemen een vogel in huis, omdat ze zo leuk zijn in films, bij familie of kennissen. De stap om een vogel aan te schaffen is dan al snel gemaakt. Vaak is het niet eens een probleem dat een vogel met kooi aanschaffen een redelijk grote aanschaf kan zijn. Vogels en kooien zijn nu immers niet zo goedkoop. Als het een beetje mee zit, dan is men ook nog bereidt om goed voor te kopen. Maar helaas wordt er vaak een erg belangrijk onderdeel overgeslagen, namelijk de “handleiding” van de zojuist aangeschafte vogel.

Problemen die te vaak voorkomen

Vaak blijkt na enkele maanden dat de vogel niet zo leuk is als die van kennissen. In plaats van leuk praten, schreeuwt hij de hele dag of heeft hij zijn mooie veren verruild voor een huid die er uitziet als een kaal geplukte kip. Na verloop van tijd zal de vogel niet meer zo leuk gevonden of zelfs als irritant ervaren worden. De stap om de vogel te koop te zetten of zelfs als gratis af te halen op internet te zetten, zal dan ook snel volgen. Met een beetje geluk zal er in plaats van een handelaar, iemand voor de vogel komen die net zo als jou een aantal maanden geleden, graag een vogel wil aanschaffen omdat deze nu eenmaal zo leuk kunnen zijn. Omdat er nu eenmaal maar weinig mensen zich echt verdiepen in de vogel die ze aanschaffen, zal het bovenstaande zich helaas vaak herhalen.

De handleiding voor jouw vogel

Een handleiding zal je nooit bij je vogel krijgen. Als het mee zit krijg je wel achterliggende informatie over jouw vogel. Al zal dit vaak bij “2e hands vogels” vaak gekleurde informatie zijn. (Men wil immers graag van de vogel af). Hierdoor kan het zijn dat je voor een verassing komt te staan. Gelukkig is er veel aan een vogel te doen met de juiste training en onderhoudt. Hoe je jouw vogel kunt trainen kun je leren in een 100% gratis online workshop. Door een beetje inversering van jouw tijd, kun je jouw vogel omtoveren tot een maatje die je leven veel kleur zal geven.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ custom_padding=”49px|0px|0px|0px” padding_mobile=”off” background_color=”rgba(124,218,36,0.32)” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on”][et_pb_column type=”4_4″ parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_button button_url=”https://www.paypro.nl/producten/Birdbox_Papegaaien_Gedrag_Workshop/9323/31499″ url_new_window=”off” button_text=”Naar Gratis Online Workshop” button_alignment=”center” background_layout=”light”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”on” specialty=”off” admin_label=”Sectie” disabled=”off”][et_pb_fullwidth_header title=”Wist je dat een papegaai gemiddeld genomen 6 eigenaren heeft gehad in zijn leven?” background_layout=”light” text_orientation=”left” header_fullscreen=”off” header_scroll_down=”off” scroll_down_icon=”%%3%%” scroll_down_icon_size=”48px” subhead_font_color=”#d66017″ background_color=”#f4f4f4″ parallax=”off” parallax_method=”off” content_orientation=”center” image_orientation=”center” admin_label=”Volle breedte header” title_font_size=”30px” content_font_size=”14px” custom_button_one=”off” button_one_text_size=”20″ button_one_letter_spacing=”0″ button_one_use_icon=”default” button_one_icon_placement=”right” button_one_on_hover=”on” button_one_letter_spacing_hover=”0″ custom_button_two=”off” button_two_text_size=”20″ button_two_letter_spacing=”0″ button_two_use_icon=”default” button_two_icon_placement=”right” button_two_on_hover=”on” button_two_letter_spacing_hover=”0″ disabled=”off”]

Dit is makkelijk te voorkomen door je vogel zo te trainen dat jij hem voor geen goud zou willen missen. Verdiep je vandaag dan ook nog in jouw vogel en heb in korte tijd de vogel die je voor je leven zou willen houden.

[/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section]

Scroll naar boven